Η Office…Plus προσφέρει σε ελεύθερους επαγγελματίες και όσους έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν από όπου το επιθυμούν, έναν χώρο εργασίας ευχάριστο και παραγωγικό, χωρίς υψηλά κόστη. Συνδυάζουμε την άνεση ενός σπιτιού ή ενός καφέ με τις διευκολύνσεις και το εργασιακό περιβάλλον ενός επαγγελματικού γραφείου.

Η Office…Plus αποτελεί το ιδανικό co-working space, στο οποίο ανεξάρτητοι επαγγελματίες, μικρές επιχειρήσεις, εγχώριες και ξένες εταιρείες μπορούν να εργαστούν και να συνεργαστούν σε ένα οργανωμένο, εξοπλισμένο, σύγχρονο και παραγωγικό περιβάλλον.

Πρόκειται για πρότυπο επιχειρηματικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων των Νοτίων Προαστίων -και όχι μόνο.

Γιατί η Office…Plus αποτελεί την ιδανική λύση

Εξοπλισμός

Τα πλήρως εξοπλισμένα γραφεία μας προς ενοικίαση, είναι εφοδιασμένα με :

Η/Υ , ενσύρματο internet VDSL 50 Mbps και ασύρματο Wi-Fi 48 Mbps , πρόσβαση σε εκτυπωτικό/φαξ/σκάνερ/φωτοτυπικό XEROX, ψηφικές τηλεφωνικές συσκευες τελευταίας τεχνολογίας με αποκλειστικό αριθμό που απαντάμε στο όνομά σας, τηλεόρασεις  Smart Ultra HD 40”-43” , σύγχρονο εργονομικό γραφείο με συρταριέρα και ατομικό κλιματιστικό.


Οι Αίθουσες Συσκεψεων (Meeting Rooms) είναι εφοδιασμένες με :

Laptop τελευταίας τεχνολογίας ,ενσύρματο internet VDSL 50 Mbps και ασύρματο Wi-Fi 48 Mbps , τηλεόρασεις  Smart Ultra HD 43” & 50”  , τράπεζα συμβουλίου 4-12 ατόμων , γραφική ύλη , Projector EPSON,  διαδραστικό πίνακα , κλιματισμό .


Το Συνεδριακό Κέντρο (50 ατόμων) είναι εφοδιασμένο με :

Laptop τελευταίας τεχνολογίας ,ενσύρματο internet VDSL 50 Mbps και ασύρματο Wi-Fi 48 Mbps , τηλεόρασεις  Smart Ultra HD 50”  , καθίσματα Hilton, τραπέζια σεμιναρίου, πλήρη ηχητική και μικροφωνική εγκατάσταση με χειλόφωνο και μικροφωνα χειρός και επιτραπέζια ασύρματα , γραφική ύλη , Projector EPSON,  διαδραστικό πίνακα , κλιματισμό .

Μπουφές και χώρος διαλείμματος .Προσφέρονται καφές , βουτήματα , τσάι , κρυο τσάι , χυμός.

Δυνατότητα παροχής Catering .


Το  Τraining Room (30 ατόμων) είναι εφοδιασμένο με :

Laptop τελευταίας τεχνολογίας ,ενσύρματο internet VDSL 50 Mbps και ασύρματο Wi-Fi 48 Mbps , τηλεόρασεις  Smart Ultra HD 50”  , καθίσματα Hilton ή καθίσματα με αναλόγιο , τραπέζια σεμιναρίου, πλήρη ηχητική γραφική ύλη , Projector EPSON,  διαδραστικό πίνακα , κλιματισμό .

Μπουφές και χώρος διαλείμματος .Προσφέρονται καφές , βουτήματα , τσάι , κρυο τσάι , χυμός.

Δυνατότητα παροχής Catering .

Ο Σκοπός μας

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους επαγγελματίες όλες τις υπηρεσίες και τις ανέσεις που χρειάζονται σε έναν επαγγελματικά άρτιο χώρο εργασίας με δυνατότητες επιλογής ανάλογα με τις ανάγκες τους:

  • Πλήρως εξοπλισμένα γραφεία
  • Αίθουσα συναντήσεων/συμβουλίων
  • Αίθουσες σεμιναρίων
  • Αίθουσες Εκπαίδευσης Προσωπικού
  • Συνεδριακό Κέντρο
  • Αποθήκες Φορολογικών Εδρών
  • Εικονικό γραφείο
  • Ταχυδρομικές Θυρίδες
  • Γραμματειακή Υποστήριξη
  • Τηλεγραμματεία

Κύρος και αξιοπιστία

Σε αντίθεση με την εργασία από το σπίτι, η εργασία μέσα από έναν επαγγελματικό χώρο γραφείων  και υπηρεσιών αυξάνει το κύρος της επαγγελματικής σας απασχόλησης στα μάτια των άλλων αλλά και στα δικά σας.

Δημιουργήστε ή μεταφέρετε την επιχείρησή σας , στο πλήρως οργανωμένο και άρτια δομημένο Business Center της Office Plus και χαρίστε στην επιχείρησή σας την αίγλη που χρειάζεται , παγιώνοντας και μειώνοντας τα έξοδά σας .

Οι πελάτες και συνεργάτες σας , είναι σίγουρο ότι θα σας ρωτούν για το κλειδι της επιτυχίας σας , μέσα στους οικονομικά δύσκολους καιρους …

Εμπιστευτείτε την εγκατάσταση της επιχειρησή σας στους χώρους της Office Plus Business Center … εσείς ασχοληθείτε μόνο με την εταιρεία σας  .

Έμπνευση, συγκέντρωση & παραγωγικότητα

Τα γραφεία μας αποτελούν έναν χώρο στον οποίο θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε, να συγκεντρωθείτε και να είστε παραγωγικοί. Η εργασία από το σπίτι μπορεί να προκαλέσει το αίσθημα της απομόνωσης ενώ ενέχει πολλούς περισπασμούς. Στην Office…Plus βγαίνουν από την εξίσωση όλα όσα μπορούν να σας αποσπάσουν την προσοχή στο σπίτι ή σε μια καφετέρια ενώ οι γύρω σας θα σας μεταδώσουν τη δημιουργική τους διάθεση.

Άνεση και επαγγελματικότητα

Τα παραδοσιακά γραφεία δεν φημίζονται για την καλή τους ατμόσφαιρα. Η χωροταξία και το περιβάλλον που προσφέρουν οι χώροι μας προωθούν την ευημερία και την παραγωγικότητα ενώ παράλληλα προσφέρουν μια σαφή διάκριση μεταξύ σπιτικού και εργασιακού χώρου και κατά συνέπεια μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής.

Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και θέλετε να τον αξιοποιείτε στα ουσιώδη. Ενοικιάζοντας ένα γραφείο που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με χρονοβόρες διαδικασίες όπως το στήσιμο, την επίπλωση, τη διακόσμηση, τα έξοδα του χώρου, τον εξοπλισμό και κυρίως απαλλαγείτε απο τα έξοδα των ΔΕΚΟ  και των κοινοχρήστων που αναπροσαρμόζουν στο αβαίβεο, υπο άλλες συνθήκες,  τα μηνιαία σας έξοδα .

Παγιώστε τα έξοδά σας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με την ενοικίαση πλήρως εξοπλισμένων γραφείων .

Δικτύωση και αλληλεγγύη

Στον πολυσυλλεκτικό χώρο Office…Plus θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε δημιουργικούς επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων, να ανταλλάξετε μαζί τους ιδέες, να πάρετε γνώμες και να βρείτε νέους συνεργάτες. Μην ξαφνιαστείτε αν μια τυχαία συνάντηση στο διάδρομο καταλήξει τελικά σε μια φιλία, μια νέα συνεργασία ή στην εύρεση νέου πελάτη.

Ένα σπίτι για... νομάδες

Σε μία εποχή που οι άνθρωποι δεν μπορούν να βασίζονται στις περγαμηνές τους για να βρουν δουλειά, όλο και περισσότεροι “δημιουργούν” θέσεις εργασίας για τους εαυτούς τους. Η Office…Plus αποτελεί τον ιδανικό χώρο για να φιλοξενήσει τον αυξανόμενο αριθμό των ελεύθερων επαγγελματιών.